tiistai 3. kesäkuuta 2008

Ostoksia

Heippa! Uusi kamera on nyt ostettu ja se onkin hieno ja juuri sopiva tarpeisiini. Se on semmoinen Olympos X-775. Elikkäs tämä tarkoittaa sitä että Mellowie palailee tauoltaan! Nyt esittelen tämänpäiväiset ostokseni ja ne kaksi laukkua jotka ostin sunnuntaina sieltä Hesasta kirppikseltä. Printtipaita kirpparilta, tosin se on ihan ihka uusi, tuotu Amerikasta. Maksoi 8,90€.. sitten vartalosuihke rantakäyttöön :) Seppälästä 2,95€ Like it!


Tämä on sieltä kirppikseltä. Ihana pikkulaukku! Maksoi euron. Rakastan <3>

Kaikille tuo kuvio (perhoset) ei ole ehkä mieleen, joittenkin mielestä se voi olla lapsellinen, mutta itse rakastuin tähän. Tämä on ihan uusi, myyjä kirpputorilla oli joku jälleenmyyjä. Tämä on joku ranskalainen merkkilaukku ja maksoi 10€.

Siinä ostokseni, sitten vielä tämän päivän asu jolla olen hillunut kaupungilla. Tuli aamulla pienoinen vaatekriisi, joten anteeksi asun yksinkertaisuus.


- Bolero, Seppälä
- Perhostunika, H&M
- Farkut, Lindex
Hyvää tiistaita !:)

3 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

ihana laukku, näyttää olevan alunperin H&M:ltä. sait kyllä halvalla 8)

Jenni kirjoitti...

hanna, tuota valkoista varmaan tarkoitat?(: Juu se on ihana ja halvalla tosiaankin lähti. <:

Anonyymi kirjoitti...

toi valkonen laukku on alunperin varpaan Piecesin, ainakin sillä oli tollasia pari kuukautta sitten, ja toi perhoslaukku on H&Mn Dividedin vuoden tai pari vuotta taaksepäin :P